banner16

Kılıçdaroğlu'nu protesto eden lisesi: Aslında bu şekilde yapmamam lazımdı

"Yani aslında bu şekilde yapmamam lazımdı, düşüncemi daha etik yollarla iletebilirdim, ulaştırabilirdim istediğim kesime. Kendisi ile bir hatıra fotoğrafı çekindik; şakalaştık, güldük. Güzel bir vedaydı. Artık düşünebilirim bunu.” 

05 Şubat 2023
Kılıçdaroğlu'nu protesto eden lisesi: Aslında bu şekilde yapmamam lazımdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde ‘Geleceği Kur’ başlığıyla düzenlenen Gençlik Festivali’nde bir genç tarafından protesto edildi.

Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, kendisini protesto eden lise öğrencisi Ömer Faruk ile bir araya geldi. Buluşmaya, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik de katıldı.

Görüşme sonrasında Ömer Faruk, şunları söyledi:

“Sayın Genel Başkanla bugün yaptığım hareketin sonuçlarını ve nasıl olması gerektiğini konuştuk. Kendisi aslında olumlu yaklaştı, herkesin fikirlerine saygı duyulması gerektiğini belirtti bana ve orada bana yapılan müdahaleyi kesinlikle desteklemediğini anlattı.

Yani aslında bu şekilde yapmamam lazımdı, düşüncemi daha etik yollarla iletebilirdim, ulaştırabilirdim istediğim kesime. Kendisi ile bir hatıra fotoğrafı çekindik; şakalaştık, güldük. Güzel bir vedaydı. Artık düşünebilirim bunu.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.