banner16

Gültekin Uysal’dan Ümit Özdağ paylaşımı açıklaması: Yanlış bir örnek verdim, özrümü beyan ediyorum

Sözleri büyük tepki toplayan Uysal, attığı tweet'i silmişti 

01 Şubat 2023
Gültekin Uysal’dan Ümit Özdağ paylaşımı açıklaması: Yanlış bir örnek verdim, özrümü beyan ediyorum

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisine yönelik ifadelerine sert bir tondan yanıt veren ve kullandığı örnekle tepki çeken Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal kamuoyun özür diledi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında sosyal medya üzerinden başlayan tartımanın dozu ileri seviyelere ulaştı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Kendisi ile ilgili sözlerine sert bir tonda yanıt veren Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, kullandığı ifadeler nedeniyle sosyal medyada tepki topladı.

Kendisine yönelik eleştirilere yanıt veren Uysal, kullandığı ifadeler nedeniyle kamuoyundan özür diledi. Uysal paylaşımında "Hakaret, tahrik ve iftirayı meslek edinmiş, neye ve kime hizmet ettiği malum @umitozdag tarafından zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma kasıtlı saldırılarına karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum." ifadelerini kulandı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.