banner16

Kılıçdaroğlu Gönüllüler: Şubat ayı sonuna kadar hedef 5 milyon kişiye ulaşmak

“Kılıçdaroğlu Gönüllüleri”, ‘Yola çıktık, bize katılın’ sloganıyla çalışmalarına devam ediyor. ‘Senin hakkın’ başlıklı broşürleri Türkiye’nin 81 ilinde kapı kapı dağıtan gönüllüler, şubat ayı sonuna kadar 5 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor. 

31 Ocak 2023
Kılıçdaroğlu Gönüllüler:  Şubat ayı sonuna kadar hedef 5 milyon kişiye ulaşmak

“Kılıçdaroğlu Gönüllüleri”, vatandaşlara “Senin Hakkın” başlıklı broşürleri dağıtmayı sürdürüyor. Gönüllüler, broşürleri Türkiye’nin 81 ilinde kapı kapı dağıtarak, şubat ayı sonuna kadar 5 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor.

"Kılıçdaroğlu Gönüllüleri" Genel Koordinatörü Ahmet Nazif Yücel, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, kucaklayıcı, anlayışlı, ortak akla inanan, farklılıkları uyum içinde yönetebilecek bir kişidir. Ayrıca, bürokrasinin içerisinden gelip devlet yönetimini bilmesi de çok önem taşıyor. Güzel memleketimizin refahı için Sayın Kılıçdaroğlu’na inanıyoruz, başaracağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50