banner16

Ekrem Eray Arda: Ülkemizi demokrasiye geçirmek üzere söz veriyoruz

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda, “Millet İttifak’ı olarak ‘yeter söz milletindir’ diyoruz ve ülkemizi demokrasiye geçirmek üzere size söz veriyoruz” dedi. 

31 Ocak 2023
Ekrem Eray Arda: Ülkemizi demokrasiye geçirmek üzere söz veriyoruz

 

Millet İttifakı'nı oluşturan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni'ni kamuoyuyla paylaşmak üzere Ankara ATO Congresium'da bir araya geldi.

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda, Altılı Masa’nın ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ne ilişkin şunları söyledi:

Yıllar önce Cumhurbaşkanlığı ve parti başkanlığının birbirinden ayrı olması gerektiğini savunarak bu felsefeyle yola çıkmış bir partiyiz. Şimdi burada toplanan altılı masa diye tarif edilen Millet İttifakı’nın temel amacı demokrasiye geçmek istemesidir. Türkiye’de şu an demokrasiye geçmek isteyenler ve tek adam rejimini devam ettirmek isteyenler şeklinde ayrı görülen kutup vardır. Millet İttifak’ı olarak ‘yeter söz milletindir’ diyoruz ve ülkemizi demokrasiye geçirmek üzere size söz veriyoruz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.