banner16

Yaşar Seyman Beşiktaş'ta okurları ile buluştu

Beşiktaş Belediyesi’nin yazar, düşünür ve gazetecilerle vatandaşları bir araya getirdiği imza ve söyleşi günlerinin bu haftaki konuğu Yaşar Seyman oldu. 

29 Ocak 2023
Yaşar Seyman Beşiktaş'ta okurları ile buluştu

Beşiktaş Belediyesi’nin yazar, düşünür ve gazetecilerle vatandaşları bir araya getirdiği imza ve söyleşi günlerinin bu haftaki konuğu Yaşar Seyman oldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Zine, Göçmen Kalem, Yangın Yeriydi Yurdum gibi pek çok değerli çalışmaya imza atan Parti Meclisi Üyemiz, Cumhuriyet kadını, yazar Yaşar Seyman’ı Beltaş Kitap Kafemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk’’ dedi.

Beşiktaş Belediyesi’nin Beltaş Kitap Kafe’de düzenlediği imza ve söyleşi günlerinde siyasetçi, kadın hakları savunucusu, sendikacı, yazar Yaşar Seyman okurlarıyla buluştu. Usta yazarın Ekim 2020’de çıkardığı son kitabı ‘Zine’nin söyleşi ve imza gününe çok sayıda kitapsever katıldı. Seyman, yazarlığa başlangıç serüvenini anlatarak başladığı söyleşide Zine başta olmak üzere çıkardığı kitaplar hakkında okuyucularına bilgi verdi. Beşiktaş'ta okurlarıyla birlikte olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Seyman, "Bugün Beşiktaş’tayız ama bütün Anadolu’nun her tarafından gelen güzel insanlarla beraberiz. Beşiktaş’ta sanat soluduk. En çok gereksinimimiz olan şey. Sanat toplumdaki kirlilikleri güzelleştiren, insanı dünyaya taşıyan yumuşak bir güç. Belediye Başkanımız Rıza Akpokat’a özellikle teşekkür ediyorum. Okurların, halkın denizle buluştuğu muhteşem bir kafedeyiz. Söyleşimize yoğun bir ilgi var. İlgi için de çok teşekkür ediyorum. Bu demektir ki Beşiktaş’ta esen sanat rüzgârı ülkemizi hatta dünyayı saracak. Bugün sanat adına bir şölen oldu ve ben bir yazar olarak çok mutluyum. Umarım okurlar da aynı tadı almıştır’’ dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek'in de katıldığı etkinlik sonrası, söz alan Beltaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney; ‘’Artık her mecliste kadından, sanattan, gençten yana nasıl projeler geliştirebiliriz bunları konuşuyoruz. Bu yeni nesil belediyecilik anlayışı kapsamında sizleri burada Beltaş Kitap Kafemizde güzel bir söyleşide ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Katkılarınız için teşekkür ederim’’ dedi.

Söyleşi sonrası usta yazar Yaşar Seyman etkinliğe katılan okurların kitaplarını imzalarken, Beltaş A. Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney, yazar Yaşar Seyman adına Tema Vakfı’na bağışlanan fidan plaketini kendisine takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.