banner16

Akşener'den Erdoğan'a 14 Mayıs yanıtı: Mayıslar bizimdir

Erdoğan, partisinin grup toplantısında, seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılacağı mesajını vermişti. 

18 Ocak 2023
Akşener'den Erdoğan'a 14 Mayıs yanıtı: Mayıslar bizimdir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret eden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. 

Sosyal medyadan paylaşım yapan Akşener, "Mayıslar bizimdir!" diye yazdı. 

Erdoğan ne demişti?

Erdoğan, partisinin grup toplantısında, seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılacağı mesajını vererek, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Rahmetli Menderes, 14 Mayıs 1950'de, 'Yeter söz milletindir' diyerek, milletin gönlüne girmiş ve sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştı. Aynı şekilde rahmetli Özal, darbenin gölgesinde girdiği seçimde, 'Türkiye'ye çağ atlatma' vaadiyle önemli bir başarı kazanmıştı. Biz de, 'artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek, özgürlük ve refah özlemi içindeki milletimizin büyük desteği ile hükümete gelmiştik. Şimdi de, 'Yeter söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek, 2023'te milletimizin desteğine talibiz. Sözü de kararı da geleceğini tayin hakkını da milletimize bırakmak istemeyen vesayet heveslilerine rağmen Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız. Milletimiz, 73 yıl sonra bir kez daha aynı gün, Altılı Masa diyerek karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, bu kifayetsiz muhterislere, bu müstemleke heveslilerine, 'yeter' diyecektir." 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.