banner16

Demirtaş'tan Kartal mitingi sonrası paylaşım

‘Emekçiyiz’ şarkısını yazan Selahattin Demirtaş, Kartal’da yapılan Emek ve Özgürlük İttifakı mitingi için demokrasi mücadelesinin coşkusunu tüm ülkenin gördüğünü söyledi. 

16 Ocak 2023
Demirtaş'tan Kartal mitingi sonrası paylaşım

Edirne'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün gerçekleşen Emek ve Özgürlük İttifakı mitingine dair paylaşım yaptı. Demirtaş, “Coşkuyla kazanacağız, el ele kazanacağız, mutlaka kazanacağız” dedi.

2 Ocak’ta yaptığı paylaşımla seçim kampanyası startı veren Demirtaş, seçmenlere seslenmeye devam ediyor.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demirtaş, “Seçim kampanyasında ve demokrasi mücadelesinde coşkunun önemini, verdiği gücün etkisini Kartal Meydanında tüm ülke, herkes gördü. Coşkuyu diri tutalım, büyütelim. Coşkuyla kazanacağız, el ele kazanacağız, mutlaka kazanacağız!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.