banner16

İYİ Parti Ankara'da yeni aday

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve Merkez Disiplin Kurulu üyesi Batuhan Yılmaz, 14 Ocak’ta yapılacak kongrede il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

06 Ocak 2023
İYİ Parti Ankara'da yeni aday

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve Merkez Disiplin Kurulu üyesi Batuhan Yılmaz, 14 Ocak’ta yapılacak İYİ Parti Ankara İl Kongresi’nde belirlenecek il başkanlığına aday olduğunu bugün açıkladı. Yılmaz, partisinin Ankara İl Başkanlığında düzenlediği toplantı ile adaylığını ilan etti. İl başkan adaylıklarını daha önce duyuran Kevser Ofluoğlu ve Serkan Bedirhanoğlu, Batuhan Yılmaz lehine çekildiklerini açıklamışlardı.

Adaylık açıklamasına İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, İYİ Parti  Ankara Kurucu İl Başkanı Mesut Özaslan,  İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Uğurhan Ferudun Berat Tiryaki ile ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“BU HİZMETE AŞKLA VE ADANMIŞLIKLA TALİP OLDUĞUMUZU HİÇBİR SURETTE GERİ DURMAMAK KAYDIYLA TAAHHÜT EDİYORUZ”

Yılmaz konuşmasında şunları kaydetti:

“Hizmetine talip olduğumuz Ankara İl Başkanlığımız aynı zamanda siyasi mazimizdir. Ülkemizin gözbebeği, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletine emaneti Ankara’mız 25 ilçe 1425 mahalle 24 bin 500 kilometrekare gibi çok geniş bir coğrafyaya yayılmıştır. Bu geniş coğrafyaya hizmet ancak aşkla, inanmışlıkla, birikimle, tecrübeyle ve toplumun her bir unsuruna temas ile mümkündür. Ben ve arkadaşlarım bu hizmete aşkla ve adanmışlıkla talip olduğumuzu hiçbir surette geri durmamak kaydıyla taahhüt ediyoruz.

“İYİ PARTİ’MİZİ İKTİDAR, LİDERİMİZ MERAL AKŞENER HANIMEFENDİYİ BAŞBAKAN YAPACAĞIZ”

Liderimiz, büyüğümüz Meral Akşener hanımefendinin tüm yurt sathında gösterdiği azim, inanç, cesaret ve kararlığı Ankara’da sokak sokak hane hane göstereceğiz. Sloganımız hep birlikte iyi Ankara’dır. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, eskisiyle yenisiyle Birlik ve beraberlik içerisinde yan yana omuz omuza hareket edeceğimizden şüpheniz olmasın. Bu yüksek bilinç içerisinde sizlerden aldığım güçle birlik ve beraberlik içerisinde İYİ Parti’mizi iktidar, liderimiz Meral Akşener hanımefendiyi Başbakan yapacağız.”

BATUHAN YILMAZ KİMDİR?

İlköğrenimimi sırasıyla Bolu Sakarya İlkokulu, Montreal Terry Fox School ve Ankara Ulubatlı Hasan İlkokulunda tamamladı. Ankara Bahçelievler Deneme Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

Ankara Üniversitesi Banka ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsünde Sermaye Piyasası Hukuku eğitim programı ile Ankara Barosu ve Türkiye Barolar Birliği nezdinde çeşitli lisansüstü eğitim programlarına katıldı. BM Sınıraşan Örgütlü Suçlara Dair Sözleşme Çerçevesinde Terörle, Organize Suçlarla ve Karapara Aklanması ile mücadele alanında avukatlık tezini yazdı.

Sivil toplum faaliyetleri çerçevesinde Zihinsel Engelliler Federasyonu disiplin kurulu üyeliği ve Türk Hukuk Enstitüsü denetleme kurulu üyeliği görevlerinden bulundu.

İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkan Yardımcılığı görevi sonrasında 4. Olağanüstü ve 2. Olağan Kurultaylarında Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi. Serbest avukat olarak mesleğini sürdüren Batuhan Yılmaz evli ve iki çocuk babası.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.