banner16

Mardin'de servis aracı devrildi: Altı ölü, beş yaralı

Mardin'de servis aracının kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu, altı kişi hayatını kaybetti, beş kişi de yaralandı. Servisin, valilik ve üniversite çalışanlarını taşıdığı öğrenildi. 

02 Ocak 2023
Mardin'de servis aracı devrildi: Altı ölü, beş yaralı

Kaza, sabah saatlerinde Ömerli - Midyat karayolu üzerinde bulunan Alıçlı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, sürücüsünün ismi öğrenilmeyen kamu çalışanlarını taşıyan araç kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, taklalar atarak şarampole uçtu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirmelere göre, altı kişi hayatını kaybetti beş kişi yaralandı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı kaydedildi.

Vali Demirtaş'tan açıklama

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kazada hayatını kaybedenlerin Midyat'ta kaldığını, Mardin merkez ve Ömerli ilçesinde çalıştıklarını anlattı.

"Kazada hayatını kaybedenler kamu görevlisi." diyen Vali Demirtaş, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da şifa diledi.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca olayın soruşturulması için iki cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

Bakan Bozdağ: "Adli tahkikat başlatmıştır"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Mardin'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığımız elim kaza ile ilgili adli tahkikat başlatmıştır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.