banner16

Erman Toroğlu'ndan 'taciz' iddiası!

Eski hakem Erman Toroğlu, katıldığı canlı yayınında bir Süper Lig gözlemcisiyle ilgili dikkat çeken 'taciz' iddiasında bulundu. 

02 Ocak 2023
Erman Toroğlu'ndan 'taciz' iddiası!

Eski hakem Erman Toroğlu, ASpor'da katıldığı canlı yayında olay yaratan bir iddiada bulundu. Sporx'te yer alan habere göre, Erman Toroğlu'nun 'taze bir haber geldi' diyerek bir gözlemcinin yakın zamanda tacizden gözaltına alındığını iddia etti.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, eski bir futbolcu, hakem ve halihazırda gözlemcilik yapan bir isim için aldığı bir haberi canlı yayında açıklarken, bu sözler sonrası sosyal medya adeta sallandı.

İşte Erman Toroğlu'nun iddiaları:

"Bana taze bir haber geldi 2 saat önce. Haber çok taze, eski bir futbolcu, eski bir hakem şu anda gözlemci uçağa biniyor yakın zamanda, yanındaki bayanın bacaklarını mı çekiyor bir yerlerini çekiyor. Kadın uyarıyor çığlık atıyor, uçaktaki vatandaşı dövüyorlar, telefonu da elinden alıyorlar.

Uçak iniyor, pilot polis çağırıyor ve polis adamı alıp götürüyor. Bu adamı ben tanıyorum. Bu adam gözlemci, bir müddet maç verilmiyor bu adama."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.