banner16

Nazilli'deki patlamada tutuklu sayısı 4'e yükseldi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 30 Aralık tarihinde 7 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili bugün  mahkemeye sevk edilen 3 şüpheliden 1'i daha tutuklandı. Patlamayla ilgili tutuklu sayısı dün tutuklanan 3 şüpheliyle birlikte 4'e yükseldi. 

01 Ocak 2023
Nazilli'deki patlamada tutuklu sayısı 4'e yükseldi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde meydana gelen, 7 kişinin hayatını kaybettiği, biri ağır 5 kişinin de yaralandığı patlamanın ardından aralarında 2'si iş yeri sahibi, tüp gaz bayisi ve işletme çalışanı olmak üzere toplam 10 kişi hakkında gözaltına kararı verildi.

İşletme sahipleri Leyla Yılmaz ve Faruk Yılmaz ile çalışanlar Ş.G., Z.A., N.A. ve tüp gaz firmasının sahibi Ali Bayrak, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandıktan sonra nöbetçi hakimin karşısına çıktı. Çalışanlardan Ş.G., Z.A., N.A., serbest bırakılırken iş yeri sahipleri Leyla Yılmaz, Faruk Yılmaz ile tüp gaz firması sahibi Ali Bayrak dün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastanede tedavileri tamamlanan ve haklarında gözaltı kararı bulunan 4 kişiden O.S, M.B. ve H.P., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün hakim karşısına çıktı. Tüp değiştirmek için Ali Bayrak ile restorana birlikte geldiği öğrenilen H.P tutuklanırken, diğer 2 şüpheli serbest bırakıldı. Şüphelilerden 1'inin tedavisinin ise devam ettiği belirtildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.