banner16

Bornova'da vinç faciası: 5 ölü

İzmir'in Bornova ilçesinde bir inşaatta kule vincin devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü. 

30 Aralık 2022
Bornova'da vinç faciası: 5 ölü

İzmir’in Bornova ilçesinde bir otel inşaatında kule vincinin devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bornova ilçemizdeki bir inşaatta vinç devrilmesi sonucu hayatını kaybeden beş vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı, iki yaralımıza şifa diliyorum. Çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

İzmir’in Bornova ilçesinde bir otel inşaatında kule vincinin devrilmesi sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vinç devrilmesine ilişkin, sosyal medya hesabından “Bornova ilçemizdeki bir inşaatta vinç devrilmesi sonucu hayatını kaybeden beş vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı, iki yaralımıza şifa diliyorum. Çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun” açıklamasını yaptı.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in açıklaması ise şöyle:

“Bornova ilçemizde bir inşaatta vinç yükseltme çalışması esnasında meydana gelen kazada maalesef 5 vatandaşımız vefat etmiştir. 2 kişi de yaralımız vardır. Şehrimize geçmiş olsun.”

KILIÇDAROĞLU'NDAN TAZİYE

Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Bornova ilçesindeki bir otel inşaatında kule vincinin devrilmesi sonucu 5 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabında bir taziye mesajı yayınladı.

Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle:

“Bugün peş peşe gelen acı haberler yüreğimizi dağladı. İzmir'in Bornova ilçesinde inşaat vincinin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.