banner16

Demirtaş'tan Soylu'ya İmamoğlu yanıtı: Pardon “adam” demişim

"Soylu “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine nasıl kumpas kurup kayyum atadıysak aynısını İstanbul’a da yapacağız” diyor. Adam daha nasıl itiraf etsin! " 

29 Aralık 2022
Demirtaş'tan Soylu'ya İmamoğlu yanıtı: Pardon “adam” demişim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile işten çıkarılanları, dağda terörist olarak bulunanları, devlete ve kamuya girmesi mümkün olmayan kişileri işe almadıklarını" söyleyemediğini ifade ederek, "Çünkü bunların hepsi İstanbul Büyükşehir Belediyesine alındı." iddiasında bulunmuş ve görevden alınarak tutuklanan Diyarbakır Büyükeşhir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı'yı örnek göstermişti.

Soylu'nun bu çıkışına hem Mızraklı'dan hem de tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan yanıt geldi.

Demirtaş, Soylu'ya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Soylu’nun Sayın İmamoğlu’nu hedef alırken Sayın Mızraklı’yı örnek göstermesi son derece doğrudur! Soylu “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine nasıl kumpas kurup kayyum atadıysak aynısını İstanbul’a da yapacağız” diyor. Adam daha nasıl itiraf etsin! (Pardon “adam” demişim.)

MIZRAKLI: YARGI ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ

Selçum Mızraklı da sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Bugün beni anmışsın. İleride daha çok anacaksın. Hakkımdaki bütün soruşturmalar takipsizlikle sonuçlandı. Siyasi rehine olduğum dosyayı da Yargıtay bozdu. İçişleri Bakanı; adımı sakın unutma! Seninle yargı önünde hesaplaşacağız…"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50