banner16

Aracında patlayıcı bulunan polis savunma yapmadı: Tahliyemi istemiyorum

20 Mart’ta kullandığı araçta 52 kilo 500 gram patlayıcı ele geçirilen ve tutuklanan polis memuru A.K. bugün hakim karşısına çıktı. A.K., duruşmada, "Tahliye olmak da istemiyorum. Ben adil yargılanarak maddi gerçeğin ortaya çıkmasını istiyorum” dedi. 

28 Aralık 2022
Aracında patlayıcı bulunan polis savunma yapmadı: Tahliyemi istemiyorum

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde aracında 52 kilo 500 gram patlayıcı bulunan polis memuru A.K. ile olayla ilgisi olduğu gerekçesiyle tutuklanan dört sanığın yargılanmasına başlandı.

Hakkari 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu beş sanıkla bazı avukatlar, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlandı.

'GERÇEĞİN ORTAYA ÇIKMASINI İSTİYORUM'

Bazı avukatların da salonda hazır bulunduğu duruşmada sanık A.K., savunmasını huzurda yapmak istediğini söyleyerek, “Şu an için savunma yapmak istemiyorum. Tahliye olmak da istemiyorum. Ben adil yargılanarak maddi gerçeğin ortaya çıkmasını istiyorum” dedi.

DİĞER SANIKLAR TAHLİYE İSTEDİ

Diğer sanıklar da suçlamaları reddederek, tahliye talep etti. Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

20 Mart’ta kullandığı araçta 52 kilo 500 gram patlayıcı ele geçirilen İstanbul’da görevli polis memuru A.K, 22 Mart’ta tutuklanmıştı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50