banner16

Kılıçdaroğlu'ndan 'Maraş Katliamı' mesajı

"Aynı acıların yaşanmaması ve bu ülkede barış ve huzurun olması için birlik ve beraberlik içinde olacağız, kardeşliği büyüteceğiz. Unutmadık, unutturmayacağız!” 

19 Aralık 2022
Kılıçdaroğlu'ndan 'Maraş Katliamı' mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Acısı ilk günkü gibi yüreğimizde hissedilen Maraş Katliamı’nda yitirdiğimiz vatandaşlarımızı hüzün ve rahmetle anıyorum. Aynı acıların yaşanmaması ve bu ülkede barış ve huzurun olması için birlik ve beraberlik içinde olacağız, kardeşliği büyüteceğiz. Unutmadık, unutturmayacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maraş Katliamı’nın yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle:

“Acısı ilk günkü gibi yüreğimizde hissedilen Maraş Katliamı’nda yitirdiğimiz vatandaşlarımızı hüzün ve rahmetle anıyorum. Aynı acıların yaşanmaması ve bu ülkede barış ve huzurun olması için birlik ve beraberlik içinde olacağız, kardeşliği büyüteceğiz. Unutmadık, unutturmayacağız!”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.