banner16

Levent'te AVM'nin çatısında yangın

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan Metrocity AVM’nin çatısında bugün öğle saatlerinde yangın çıktı. Tüm Levent semtini dumana boğan yangın, çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibinin de katıldığı çalışmalar sonucunda söndürüldü. 

16 Aralık 2022
Levent'te AVM'nin çatısında yangın

Beşiktaş'ın Levent semtindeki Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Metrocity AVM’nin ek binasının çatısından, bugün saat 12:45 sıralarında önce dumanlar, ardından da alevler yükseldi. Yangın nedeniyle AVM’ye girişler durduruldu. Çıkan yoğun duman tüm Levent semtini kapladı. İstanbul'un en yoğun trafiğinin olduğu caddelerden birinin üzerindeki yangına çok sayıda vatandaş şahit oldu. Vatandaşlar, cep telefonlarıyla yangını kaydederek sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Bu arada, başta İBB İtfaiyesi olmak üze çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

İstanbul İtfaiye Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre; yangına 34 araç ve 106 personelle müdahale edilirken AVM’den tahliyeler yapıldı. Yaralı veya can kaybının olmadığı öğrenilen yangın, ekiplerin çalışmasıyla kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.