banner16

DEVA Partisi'nden Saraçhane çağrısı

“Saraçhane’deyiz! Genel Başkan Yardımcılarımız, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İstanbul teşkilatımızla beraber demokrasimize sahip çıkıyoruz. Halkın iradesi sandıktır” 

14 Aralık 2022
DEVA Partisi'nden Saraçhane çağrısı

Demorkasi ve Atılım (DEVA) Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Saraçhane çağrısı sonrası; “Saraçhane’deyiz! Genel Başkan Yardımcılarımız, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İstanbul teşkilatımızla beraber demokrasimize sahip çıkıyoruz. Halkın iradesi sandıktır” açıklamasını yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na DEVA Partisi'nden de destek geldi. DEVA Partisi, resmi sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:

“Saraçhane’deyiz! Genel Başkan Yardımcılarımız, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İstanbul teşkilatımızla beraber demokrasimize sahip çıkıyoruz. Halkın iradesi sandıktır.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.