banner16

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na destek videosu: Aklınızı başınıza alın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek verdi. 

14 Aralık 2022
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na destek videosu: Aklınızı başınıza alın

Kılıçdaroğlu, “Ekrem başkanın ve İstanbulluların yargılandığı davaya bakan hakim daha önce ‘Sözlerin kime yönelik olduğu, muhatabı belli. Tartışmasız Süleyman Soylu’ya karşı söylediği belli’ demişti. Bunu diyen bir hakimin vereceği karar açık ve nettir. Beraat dışında verilecek her karar saray talimatının ve kumpasın itirafı olacaktır. Sarayı son kez uyarıyorum; yargının üzerinden elinizi çekin. Bu halk kimsesiz değildir. Aklınızı başına alın” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, incelemeler için bulunduğu Almanya’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı davanın bugünkü duruşması ile ilgili görüntülü açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili video paylaşımını Twitter hesabından “Adalet, adalet, adalet” notuyla paylaştı. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:  

“Ekrem başkanın ve İstanbulluların yargılandığı davaya bakan hakim daha önce ‘Sözlerin kime yönelik olduğu, muhatabı belli. Tartışmasız Süleyman Soylu’ya karşı söylendiği belli’ demişti. Bunu diyen bir hakimin vereceği karar açık ve nettir. Beraat dışında verilecek her karar saray talimatının ve kumpasın itirafı olacaktır. Sarayı son kez uyarıyorum; yargının üzerinden elinizi çekin. Bu halk kimsesiz değildir. Aklınızı başına alın.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50