banner16

Davutoğlu'ndan 6 yaşındaki çocuğa istismar iddiası hakkında açıklama

Ahmet Davutoğlu, Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını 6 yaşındayken ‘imam nikahıyla evlendirmesine’, sosyal medya hesabında bugün yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. 

08 Aralık 2022
Davutoğlu'ndan 6 yaşındaki çocuğa istismar iddiası hakkında açıklama

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını 6 yaşındayken ‘imam nikahıyla evlendirmesine’ ilişkin, “6 yaşında bir kız çocuğuna cinsel dürtüyle yaklaşmak, ağır bir insanlık suçudur. Bu konu derhal aydınlatılmalı, akıllarını ve vicdanlarını yitirerek bu suça ortak olan sorumlular en ağır şekilde cezalandırılmalıdır” dedi.

Ahmet Davutoğlu, Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını 6 yaşındayken ‘imam nikahıyla evlendirmesine’, sosyal medya hesabında bugün yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Davutoğlu, şunları kaydetti:

“6 yaşında bir kız çocuğuna cinsel dürtüyle yaklaşmak, ağır bir insanlık suçudur. Bu konu derhal aydınlatılmalı, akıllarını ve vicdanlarını yitirerek bu suça ortak olan sorumlular en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.