banner16

Uğur Dündar Demokrasi Arenası'na ara verdi

Uğur Dündar, TELE1'de ekrana gelen Demorasi Arenası programına bir süre ara verdiğini duyurdu. Dündar ne kadar süre ara verdiği hakkında bir açıklama yapmadı. 

13 Haziran 2020
Uğur Dündar Demokrasi Arenası'na ara verdi

Türkiye televizyonlarının en deneyimli programcılarından Uğur Dündar, bu yayın döneminde her cuma akşamı TELE1'de ekrana gelen Demokrasi Arenası programını önümüzdeki yayın dönemine kadar yayınlamayacağını duyurdu.

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili dostlar, Salgın süresince, sizlerin gerçekleri öğrenme hakkınıza hizmet için kesintisiz  sürdürdüğümüz Demokrasi Arenası'na yeni yayın dönemine kadar ara verme zamanı geldi. İlgi ve desteğini esirgemeyen TELE1 TV ailesine ve değerli seyircilerimize sonsuz teşekkürler..." notunu paylaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50