banner16

MHP'den BİM önünde Bahçeli eylemi

MHP'li Tefenni Belediyesi, ilçedeki BİM marketin önüne, Devlet Bahçeli'nin sözlerinin bulunduğu reklam panosu koydu. Bahçeli, "Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ ile irtibatları araştırılmalıdır" demişti. 

04 Aralık 2022
MHP'den BİM önünde Bahçeli eylemi

İktidarın enflasyon tartışmasında hedef aldığı zincir marketlerden BİM'e yönelik MHP tarafından yeni bir hamle yapıldı. Burdur’da, MHP’li Tefenni Belediyesi, ilçedeki BİM şubesinin önüne, üzerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin zincir marketlerle ilgili sözlerine yer verilen bir reklam panosu yerleştirdi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, twitter hesabından paylaşım yaparak, “Yıllardır örgütlenip milleti, hükümeti ve siyasi partileri terbiye etmeye çalışan bazı üç harfliler, hadlerini aşmış, kirli dillerini Sayın Genel Başkan’ımıza ve aziz Türk milletine uzatmaya kalkmıştır. Ülkücü hareketin liderine ve aziz Türk milletine uzanan o kirli dilleri kesmek bizim asli görevimizdir” dedi.

NE OLMUŞTU?

Devlet Bahçeli, TBMM’deki son grup toplantısında, fahiş fiyatlarından zincir marketleri sorumlu tutmuş ve sattığı ürünlere sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ’yle bağılarının araştırılmasını önermişti. Bahçeli, "Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ ile irtibatları araştırılmalıdır" demişti.

BİM’in CEO’su Galip Aykaç ise '7. Private Label Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "‘Üç harfliler’ diye bizleri farklı yere koyan ve Müslüman olduğunu iddia eden bu insanlara söyleyeceklerimiz var. Lütfen aynaya baksınlar. Kendilerini göreceklerdir. Bunların hepsinde bir art niyet vardır. Bir algı yönetimi vardır. Bunlara tüketicimiz hiçbir zaman karşılık vermemiştir” demişti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.