banner16

Şanlıurfa mitingine katılan İbrahim Tatlıses'ten Erdoğan'a: Dostunuz muyum?

"Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti, son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım..." 

04 Aralık 2022
Şanlıurfa mitingine katılan İbrahim Tatlıses'ten Erdoğan'a: Dostunuz muyum?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa mitingine katılan şarkıcı İbrahim Tatlıses, sahnede"Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti. Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım..."  ifadelerini kullandı. Ayrıca Tatlıses, Erdoğan'a "Ben sizin dostunuz muyum?" diye sordu.

İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şanlıurfa'daki Abide Kavşağı'nda, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı.

Sahneye çıkan Tatlıses, "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti. Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım..." dedi. Tatlıses, "Haydi Söyle" şarkısını söyledi. Tatlıses, Erdoğan'a "Ben sizin dostunuz muyum?" diye sordu.

Erdoğan ise "Eyvallah" diyerek yanıt verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.