banner16

AKP'li meclis üyesi: Türkiye'de elektrik ve gazda makul ölçülerde zam oldu

"Makul ölçülerde elbette Türkiye’de elektrikte, doğal gazda zam oldu. Ama Ankara Büyükşehir Belediyesi fahiş bir zam yaptı, itirazımız bunaydı" 

23 Kasım 2022
AKP'li meclis üyesi: Türkiye'de elektrik ve gazda makul ölçülerde zam oldu

AKP'li Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) meclis üyesi Sinan Burhan, "Makul ölçülerde elbette Türkiye’de elektrikte, doğal gazda zam oldu. Ama Ankara Büyükşehir Belediyesi fahiş bir zam yaptı, itirazımız bunaydı" dedi.

ABB Meclisi'nde, Başkan Mansur Yavaş ile AKP'li Meclis Üyesi Burhan arasında tartışması yaşandı. ABB Meclis Üyesi Sinan Burhan’ın iddialarına yanıt veren Mansur Yavaş, “Siz bana ‘yalancı’, ‘Kararı uygulamadığı halde yardımları kesti’ dediniz. Kararı uyguladık diye hiçbir yerde bir ifademiz olmadı, başka yerde konuşulan da bizi bağlamaz.” dedi.

“Başkanım, bir tek kuruşluk indirim yaptınız mı?” sorusunu yönelten Sinan Burhan, şöyle devam etti: “Eğer yapmadıysanız neden yüzde 50 indirim yapıldı diye bilboardlara çıktınız? Ben bunun yalan olduğunu söyledim. Eğer bu bilgi doğruysa ben yalan söylüyorum. Eğer bu bilgi yanlış ise ortada bir yalan var ve bunu kamuoyunun takdirine sunuyorum.”

Tekrar söz alan Burhan, “Bakın zam yapılabilir. Makul ölçülerde elbette Türkiye’de elektrikte, doğal gazda zam oldu. Ama Ankara Büyükşehir Belediyesi fahiş bir zam yaptı, itirazımız bunaydı. Ayrıca uygulanmayan zamdan dolayı niçin mesaj çektiniz, siyasi pragmatizim değil midir?” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50