banner16

İstanbul'da deprem riski en yüksek olan 9 ilçe

7.5 büyüklüğündeki deprem simülasyonuna göre Avcılar, Fatih, Zeytinburnu, Esenler, Küçükçekmece, Silivri, Bakırköy, Tuzla ve Beylikdüzü en fazla zarar görecek ilçeler olarak belirlendi. 

07 Temmuz 2020
İstanbul'da deprem riski en yüksek olan 9 ilçe

Kamu bankalarınca, normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması adına kredi paketlerinin hayata geçirilmesiyle, birçok kişi ev sahibi olmak için bankalara başvurdu.

Ancak ev sahibi olmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken başlıca konulardan biri,ev alacağınız bölgedeki deprem riski...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan ve 39 ilçedeki olası deprem kayıpları ile hasarlarını ortaya koyan "İstanbul Olası Deprem Kayıp Tahminlerinin Güncellenmesi Projesi Kitapçığı" yayınlandı.

Kitapçıkta 7.5 büyüklüğündeki bir depremde en fazla hasar görecek 9 ilçe Avcılar, Fatih, Zeytinburnu, Esenler, Küçükçekmece, Silivri, Bakırköy, Tuzla ve Beylikdüzü olarak belirlendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.