banner16

Zeynep Topal'ı sığınma evinden çıkaran kocası öldürdü

Evli olduğu Osman Topal tarafından, İstanbul'daki sığınma evinden alınan ve Bingöl'e götürülen Zeynep Topal bir sitenin bahçesinde öldürülmüş halde bulundu. 

07 Temmuz 2020
Zeynep Topal'ı sığınma evinden çıkaran kocası öldürdü

İki çocuk annesi 27 yaşındaki Zeynep Topal, bir sitesinin bahçesinde elleri arkadan bağlı bir şekilde silahla öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre; eşi Osman Topal ile sorunlar yaşayan kadın, iki ay önce Karlıova’dan ayrılıp İstanbul’a gitti. Burada polis karakoluna giden Topal, talebi doğrultusunda bir sığınma evine yerleştirildi. Fakat yerini öğrenen evli olduğu erkek Osman Topal tarafından bir hafta önce sığınma evinden alınıp, Karlıova’ya geri getirildi.

İlçeye geri getirilen Zeynep Topal’ın cansız bedeninin bulunması üzerine Osman Topal gözaltına alındı. 

Öldürülen Zeynep Topal’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ilçeye bağlı Kaynak (Cevan) köyünde toprağa verilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.