banner16

İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık'a silahlı saldırı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Sekreteri Ali Kıdık aracıyla seyir halindeyken İstanbul Halkalı’da silahlı saldırıya uğradı. 

16 Kasım 2022
İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık'a silahlı saldırı

İBB İYİ Parti Grup Sekreteri Ali Kıdık, İstanbul Halkalı’da bu akşam aracıyla trafikte seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, sol ön kapı sacını delen kurşun, araç içine geçmediği için Ali Kıdık yaralanmadı.

“OLAY YERİNDEN UZAKLAŞIRKEN ELİNDEKİ SİLAHI DA DÜŞÜRÜP YAYA OLARAK KAÇMIŞ”

İBB İYİ Parti Meclis üyesi Sinan Gümüş olay yerine giderek video çekerken, silahlı saldırı hakkında da şu bilgileri verdi:

“Ali Bey arabasıyla Halkalı'dan Sefaköy'e gelen, gidiş-gelişli yol üzerindeki otobüs durağının önünden geçerken arabasına yolun hemen karşısından ateş edilmiş. O da can havliyle arabasını hızlıca sürüp yakındaki Nargile Restaurant’a sığınmış. Mermi 7.65 mm ile atılmış. Saldırgan panik halinde olay yerinden uzaklaşırken elindeki silahı da düşürüp yaya olarak kaçmış. Kapının sacından içeri girmiş mermi ama Ali Kıdık'a ulaşmamış. Sacdan içeriye girmiş ama kapıyı delip geçmemiş. Mermi direkt sürücünün olduğu yere atılmış ve Allah'tan sac kısmına denk gelmiş.”

İBRAHİM ÖZKAN: BENZER TEHDİTLER MAALESEF BANA DA YAPILIYOR

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan Twitter hesabından saldırıyı duyurarak “İYİ Parti İBB Meclisi Grup Sekreteri Sn. Ali Kıdık Halkalı’da silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan olay yerinden kaçarken Aracın ön kapısına isabet eden kurşun Ali Bey’e isabet etmedi. Son dönemde benzer tehditler maalesef bana da yapılıyor” açıklamasını yaptı.

Havacılık sektörüyle ilgili web sitesinde genel yayın yönetmeni olan, yazıları kaleme alan Ali Kıdık son dönemde özellikle Atatürk Havalimanı pistlerinin kırılmaya başlandığını iş makinelerinin havalimanına girdiğini, fotoğraflarıyla birlikte yaptığı açıklamalarla ulusal gündeme taşımıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50