banner16

İYİ Parti heyetinden İstiklal saldırısında yaralananlara ziyaret: Bir hasta yoğun bakımda

İYİ Parti heyeti, İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısında yaralanan vatandaşları Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. 

15 Kasım 2022
İYİ Parti heyetinden İstiklal saldırısında yaralananlara ziyaret: Bir hasta yoğun bakımda

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve beraberindeki İYİ Parti heyeti, İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısında yaralanan vatandaşları Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez ile İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun ve İYİ Parti İstanbul Milletvekilleri bugün İYİ Parti heyeti, İstanbul’da, bombalı terör saldırısının yaşandığı İstiklal Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti, geçmiş olun dileklerini iletti.

Heyet daha sonra, patlamanın yaşandığı noktada kurulan platforma, hayatını kaybeden vatandaşlar anısına çiçek bıraktı ve bir açıklama yaptı. İYİ Parti heyeti, İstiklal Caddesi’nden, saldırıda yaralanan vatandaşların tedavi gördüğü Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Heyet, vatandaşların sağlık durumları ile ilgili bilgi aldı.

Hastane çıkışında açıklama yapan Parti Sözcüsü Zorlu, şunları söyledi:

“Başhekim başta olmak üzere, hastanemizin sağlık çalışanlarına, hatta tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Gerçekten acımız büyük. Ve bu sürecin en az hasarla atlatılması bağlamında gerçekten büyük bir gayretleri oldu. Aldığımız bilgiye göre şu anda bir hastamız yoğun bakımda. Bir daha böyle bir acının yaşanmamasını arzu ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50