banner16

Altılı Masa toplantısı sonrası Hüseyin Baş'tan mesaj: İktidarın kazanmaması için elimizden geleni yapacağız

Altılı Masa’nın bugün yapılan sekizinci toplantısının ardından Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'tan, Manchester United'da 7 sırt numarası ile forma giyen futbolcu Cristiano Ronaldo'lu paylaşım geldi. 

14 Kasım 2022
Altılı Masa toplantısı sonrası Hüseyin Baş'tan mesaj: İktidarın kazanmaması için elimizden geleni yapacağız

Altılı Masa’nın bugün DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde yapılan sekizinci toplantısında Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın ittifaka katılma talebi görüşüldü.

Görüşme sonrası yapılan ortak açıklamada, "Altı siyasi parti olarak bu çalışmalarda büyük bir mesafe kaydettik ve bundan sonraki süreçte de Altılı Masa zemininde en kısa zamanda bu çalışmaları tamamlamaya odaklandık" ifadeleri kullanıldı.

Altılı Masa'nın ortak açıklamasının ardından BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ise, Cristiano Ronaldo'ya ait bir fotoğrafı "Sakin" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. 

Baş, bir sonraki paylaşımında ise, "Gençleri iyi tanıyın kafalarına bir şey koyduklarında yaparlar. Biz yine de iktidarın seçimi kazanmaması için elimizden gelenei yapacağız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.