banner16

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu itirafı: Endişemiz var

"Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi mi duyuyorsunuz?" sorusuna İyi Partili Ağıralioğlu'ndan "Endişemiz var, evet" yanıtı geldi. 

13 Kasım 2022
İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu itirafı: Endişemiz var

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda 'endişe' olduğunu söyledi. 

TV100'de Pınar Işık Ardor'un sunduğu Pazar Siyaseti' programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ağıralioğlu, "Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi mi duyuyorsunuz?" sorusuna, “Endişemiz var, evet. Bu endişemiz var. İstanbul'da diyelim ki Ekrem İmamoğlu adayken Canan Kaftancıoğlu'yla beraber Kaftancıoğlu da teşkilat başarısı gösterdi, Buğra başkanla iyi bir süreç yönettiler ama Canan Kaftancıoğlu aday olsaydı kazanamazdı.” yanıtını verdi.

Ağıralioğlu şu ifadeleri kullandı:

"CHP'nin çok kıymetli siyasetçileri var A takımından. Onlarla Ankara alınabilir miydinin cevabında bu. Mansur Yavaş ile alınabildi. İsimlere takılmıyoruz. Prensipte şurada durmaya çalışıyoruz. Kazanabilecek aday vurgumuzun merkezinde 'Bu kadar vaat ettiklerinin uzağına düşmüş partiye karşı oranın da güvenini kazanacak bir siyasi kriter belirlemeliyiz.

Kazanabilir de Sayın Kılıçdaroğlu ama klasik AKP-MHP seçmeni gönülsüzdür oy vermede. Makul söylemeliyim. Bizim klasik sağ muhafazakar, refleks olarak camide namaza girince safın soluna durmuyor ki oranın sevabı azdır diye. Bu çok matah makbul bir şey olmayabilir. Ama bu refleksi görmezden gelemeyiz."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.