banner16

Gaziantep'te öğrencisinin boğazını sıkan öğretmen açığa alındı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayın ardından idari soruşturma başlattı. 

11 Kasım 2022
Gaziantep'te öğrencisinin boğazını sıkan öğretmen açığa alındı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde öğretmen Oğuzhan S.'nin bir öğrencisini darb ettiği ve bağırdığı anlar bir öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Tepki çeken görüntüler sonrası İl Milli Eğitim Müdürlüğü  Oğuzhan S.nin açığa alındığını açıklandı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki Şehit Sinan Akdemir İlkokulu'nda sınıf öğretmeni Oğuzhan S., derste bir öğrencisinin boğazını sıkıp, bağırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntüler, sosyal medyada paylaşılınca tepki çekti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayın ardından idari soruşturma başlattı.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "İlimiz Şahinbey ilçesinde bazı yayın organları ve sosyal medya hesapları üzerinde yayınlanan sınıf içerisindeki şiddet içerikli görüntülere sebep olan öğretmen ile ilgili ivedi bir şekilde incelemeler başlatılmış, şahıs hakkın soruşturma açılarak bugün itibarıyla açığa alınmıştır" denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.