banner16

Erdoğan ve Bahçeli Saray'da görüştü

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli, saat 15.00'te Saray'da bir araya geldi. Görüşme 1 saat sürdü. 

09 Kasım 2022
Erdoğan ve Bahçeli Saray'da görüştü

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Cumhur İttifakı'' ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Saray'da kabul etti. Basına kapalı yapılan görüşme, 1 saat sürdü. 

Görüşmenin ardından açıklama yapılmadı. Görüşmede; başörtüsü düzenlemesi, anayasa çalışmaları ile iç ve dış siyasete dair konuların ele alındığı öğrenildi.

PROGRAMDA YOKTU

Söz konusu görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programında yer almıyordu. 

NE OLMUŞTU?

AKP heyetinin, başörtüsü konusunda hazırlanan anayasa değişikliği teklifiyle ilgili HDP'yi ziyaret etmesi siyasetteki tartışma başlıklarından biriydi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu ziyarete ne diyecek, nasıl tepki verecek merak ediliyordu.

Bahçeli, önceki gün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, AKP heyetinin HDP'yi ziyaret etmesinin ''doğal ve doğru bir adım'' olduğunu söylemişti. İki isim, bu gelişmenin ardından ilk kez yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan, Bahçeli'yi son olarak 5 Ekim'de evinde ziyaret etmişti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.