banner16

Ağrı'da kamyonla çarpışan otobüs yandı: 7 insan hayatını kaybetti

Ağrı'da kamyonla çarpışan yolcu otobüsü alev aldı. Ağrı'nın Tutak ilçesinde, tankerle çarpışan yolcu otobüsü alev aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. 

07 Kasım 2022
Ağrı'da kamyonla çarpışan otobüs yandı: 7 insan hayatını kaybetti

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü, TIR ve tankerin karıştığı kazada, araçlar alev aldı. Ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, ihbar üzerine bölgeye ambulanslar sevk edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı

DHA'nın aktardığına göre; Tutak ilçe merkezine girişte, saat 14.30 sıralarında TIR, tanker ve yolcu otobüsü, kazaya karıştı. Kaza sırasında araçlar alev aldı. Ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, ihbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle Ağrı-Patnos karayolu trafiğe kapandı. İtfaiye ekipleri, yanan araçlara müdahale etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da kazayla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Bozdağ, "Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.