banner16

Naci Görür'den siyasilere çok kritik deprem uyarısı

"Bugünden tezi yok, deprem planlarını ve vaatlerini açıklasınlar." 

05 Kasım 2022
Naci Görür'den siyasilere çok kritik deprem uyarısı

Bilim Akademisi üyesi jeolog Prof. Dr. Naci Görür, siyasi partilere, “Afet boyutunda depremlerin ne zaman olacağı belli değil ama günün birinde gelirler. Bu kadar ısrarlı tedbir alın denilmişken çok sayıda insanımızı kaybedersek siyasiler halkın karşısına nasıl çıkacak. Bugünden tezi yok, deprem planlarını ve vaatlerini açıklasınlar” çağrısı yaptı

Bilim Akademisi üyesi jeolog Prof. Dr. Naci Görür, kentlerin olası meydana gelecek depremlere hazırlanması konusunda siyasi parti liderlerine çağrıda bulundu. Görür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Kentlerimizi depreme hazırlama önemli. Halkın büyük çoğunluğu artık bunun bilincinde. Afet boyutunda depremlerin ne zaman olacağı belli değil ama günün birinde gelirler. Bu kadar ısrarlı tedbir alın denilmişken çok sayıda insanımızı kaybedersek siyasiler halkın karşısına nasıl çıkacak.

Bugünden tezi yok, deprem planlarını ve vaatlerini açıklasınlar. Hükümete yeterince sesimizi duyuramadık ama, birçok konuda ne yapacağını söyleyen 6’lı masa kentlerimizi depreme nasıl hazırlayacak mesela? Bir planları var mı? Sevgiyle.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.