banner16

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş oldu

Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için Şenol Güneş ile anlaşmaya varıldığını bildirdi. Yapılan açıklamada, "Taraftarlarımızın gönlünde taht kuran Şenol Güneş’e evine hoş geldin diyoruz" denildi. 

28 Ekim 2022
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş oldu

Beşiktaş, Valerien Ismael ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in getirildiğini açıkladı.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü için Şenol Güneş ile anlaşmaya varmıştır" denildi.

Açıklamada, "2015-19 yılları arasında Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğünü yapan, bu süre zarfında Beşiktaşımızın Süper Lig’de kazandığı şampiyonluklar ve Avrupa kupalarında elde ettiği başarılardaki emekleriyle taraftarlarımızın gönlünde taht kuran Şenol Güneş’e evine hoş geldin diyoruz" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, "Kulübümüze yeni dönemde de önemli hizmetlerde bulunacağına yürekten inandığımız Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e çalışmalarında üstün başarılar dileriz" denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.