banner16

Türkiye e-Milli Futbol Takımı seçmeleri başlıyor

 

28 Ekim 2022
Türkiye e-Milli Futbol Takımı seçmeleri başlıyor

Türkiye e-Milli Futbol Takımı seçmeleri için kayıt dönemi başladı. Uluslararası eNations Cup turnuvasında Türkiye'yi temsil edecek takıma, 16 yaşını doldurmuş herkes başvuru yapabilecek.

Milli Takım için seçmeler resmen başlamış durumda. Oyuncular, seçilmeleri durumunda FIFA'nın 2022-2023 sezonunda düzenleyeceği eNations Cup turnuvasında Türkiye'yi temsil etme imkanı yakalayacaklar.

e-Milli Takım seçmeleri için sunulan en önemli şartlardan bir tanesi, 16 yaşını doldurmuş olmak. Üstelik Türkiye'de bulunmayan vatandaşlar da bu seçmelere katılabilecek. 3-4 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan çevrimiçi FIFA 23 karşılaşmalarından galip ayrılan katılımcılar, 10-11 Kasım 2022 ve 17 Kasım 2022 tarihlerinde yeniden karşılaşmalar yapacaklar. İlk aşama tek maç, sonrakiler ise çoklu karşılaşmalar olarak yapılacak. 17 Kasım 2022'de gerçekleştirilecek offline karşılaşmalarda en iyi performansı gösteren oyuncular, Türkiye e-Milli Futbol Takımı'na katılmaya hak kazanacaklar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50