banner16

Propazar İzole Halı ve Yalıtkan Paspas

 

14 Ekim 2022
Propazar İzole Halı ve Yalıtkan Paspas

İzole halı elektriğin çok olduğu tesislerde, elektriğin yoğun olarak kullanıldığı fabrika ve şirketlerde pano önlerine serilerek iş güvenliğini sağlar. Elektriğin çok olduğu bölgelerde ve alçak, orta ve yüksek gerilimlerin fazla olduğu alanlarda daha fazla kullanılır. Kaucuk yapıya sahip bir üründür. Elektrik ile çalışan makine, elektrikle çalışan tezgahlar, elektrik santralleri  ve merkezleri ile elektrik tehlikesi olan bölgelerde özellikle pano önlerine serilerek kullanımı vardır.

Kullanım yerleri arasında alçak gerilim ile çalışan makine ve teçhizat önleri, orta ve yüksek gerilim enerjinin geçtiği bölgeler, hücre ve pano önleri bulunur. İzole halı, elektrik enerjisi olan her yerde kullanılmaktadır.

İzole Halı Neden Kullanmak Gerekir?

Pano önleri, makine önleri, trafolarda kullanılması yasal olarak zorunlu olan izole halı, yapılan kontrollerde yer almaması halinde yüksek oranda para cezaları yazılır. Her şeyden önce insan hayatı söz konusu olduğunda elektrik enerjisi için tam korumanın sağlaması gerekir. Bu da sadece bu amaç için özel olarak üretilen izole halı ile sağlandığı görülür.

Elektrik enerjisinden tahta ve plastik gibi değişen şartlarda tam koruma sağlanamaz. İzole halı tam koruma sağlamaktadır. Bu neden ile çalışanlar için hayati bir tehlike hiçbir zaman söz konusu değildir. Su çekme su tutma özelliği olmadığından ıslak şartlarda bile kolaylıkla kullanılır. Montaj ve döşemesi çok kolaydır. Özel ölçülerde üretilir yalıtım özelliği neredeyse sıcak ve soğuktan etkilenmez. Uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Diğer malzemeleri göre kullanımı ve temizlenmesi kolay olur. İşçilik de malzeme de tasarruf sağlar. Yalıtkan paspas ve izole halı olmak üzere üretimleri yapılan ürün seçenekleri bu bağlamda yoğun elektrik akımının yer aldığı firmalarda santralleri ve daha pek çok farklı alanlarda güvenlik amacı ile tercih edilen ürünlerdir.

Yalıtkan Paspas Fiyatları

İş sağlığı ve güvenliği insanların kendi güvenlik önlemlerini alabilmesi açısından oldukça önemlidir. Yalıtkan özellikte olan paspas ürün seçenekleri kauçuk malzemeleri ile üretimleri yapılan ve elektrik akımı ve insanlar arasında bir koruyucu görevi görmüş olan ürünlerdir. Yalıtkan paspas fiyatları ve izole halı konusunda detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/embed/AOKBLPvax50

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.