banner16

Antçev'den Muratpaşa Belediyes'ine Plaket

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, vakıfların Anadolu insanının dünya kültürüne armağan ettiği kurumlar olduğunu belirterek, “Bunu da çok güzel yorumlayan vakıflarımız var. Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfımız da (ANTÇEV) bunların önemlilerinden bir tanesi. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi. 

07 Temmuz 2020
Antçev'den Muratpaşa Belediyes'ine Plaket

Mütevelli heyetinde Antalya’nın iş, sanat ve siyaset dünyasından tanınmış isimlerin yer aldığı kentin 25 yıllık köklü kurumlarından ANTÇEV’in yönetim kurulu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Sema Ereke ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette, Başkan Uysal’a ANTÇEV’e destekleri dolayısıyla teşekkür plaketi takdim edildi. 

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal, ANTÇEV’in her yıl başarılı gençlere burs imkanları sağlayan, bu amaç için çalışan Antalya’nın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.  Başkan Uysal, şöyle konuştu: “ANTÇEV, toplumumuza hizmet eden, eğitim gönüllüsü bir vakıf. Biz de belediye olarak bütün sivil toplum kuruluşlarımızı desteklediğimiz gibi özellikle eğitim alanında faaliyet gösteren, çok yararlı işler yapan vakfımızı da elimizden geldiğince desteklemeye gayret ediyoruz. Vakıflar, esasen bizim dünya kültürüne armağan ettiğimiz çok güzel kurumlar. Bunu da çok güzel yorumlayan vakıflarımız var. ANTÇEV de bunların önemlilerinden bir tanesi. Kendilerini tebrik ediyorum. Bütün çalışmaları için kentimiz adına teşekkür ediyorum.” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.