banner16

CHP'den Erdoğan'ın Anayasa teklifine ilk yanıt

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den, Erdoğan’ın başörtü için Anayasa değişikliği çağrısına ilk tepki: "Kanun teklifimiz AKP'de rahatsızlık yarattı." 

05 Ekim 2022
CHP'den Erdoğan'ın Anayasa teklifine ilk yanıt

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başörtü tartışmaları sonrası yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Özel, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başörtüyle ilgili verecekleri kanun teklifinin AKP'de rahatsızlık yarattığını söyledi.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Özel, "Meclis'e sunduğumuz kanun teklifimiz AKP'de rahatsızlık yarattı. Desteklememek için Anayasa değişikliği önerip başka değişiklikler için fırsat kolluyorlar. Her gün anayasayı çiğneyen bir anlayışla anayasa değiştirecek halimiz yok. Yeni Anayasa, yeni Meclisin işi olacak!" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.