banner16

İmamoğlu: Ne yazık ki olmaması gereken bir dava sürdürülüyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın duruşmasında verilen erteleme kararı haberini İstanbul Erkek Lisesi ziyaretinin ardından aldı. İmamoğlu, "Ne yazık ki olmaması gereken bir dava sürdürülüyor. Boş işler bunlar. Dolu iş burası işte. Çocuklar, gençler, gelecek, yaşam, hayat" ifadelerini kullandı. 

21 Eylul 2022
İmamoğlu: Ne yazık ki olmaması gereken bir dava sürdürülüyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret gerekçesiyle yargılandığı davanın ertelenmesi sonrası yaptığı açıklamada, "Olmaması gereken bir dava süreci yaşanıyor, boş işler bunlar" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyerilerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın 11 Kasım’a ertelendiği haberini ziyaret ettiği İstanbul Erkek Lisesi çıkışında aldı.

Burada açıklama yapan İmamoğlu, "Olmaması gereken bir dava süreci yaşanıyor. Delillerin dinlenmesi, şahitlerin dinlenmesi süreçleriyle Kasım’a uzatılmış. Ama zaten ne yazık ki olmaması gereken bir dava sürdürülüyor. Boş işler bunlar. Dolu iş burası işte; çocuklar, gençler, gelecek, yaşam, hayat… Bunların üreteceği şeyler. Bizim onlara bir gelecek hazırlamamız… Mesele bu. Diğeri boş. Boş işlerle uğraşmasınlar. Bir an önce bu defteri kapatsınlar isterim. Şu gençlere bakın, esas gerçek burada" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.