banner16

Savcı duruşmaya katılmadı, 'Montrö Bildirisi' davası ertelendi

 

19 Eylul 2022
Savcı duruşmaya katılmadı, 'Montrö Bildirisi' davası ertelendi

Montrö Sözleşmesi ile ilgili yaptıkları açıklama nedeniyle 'anayasal düzene karşı suç işlemek için anlaşmak' suçlamasıyla 103 emekli amiralin yargılandığı davanın bugün yapılan duruşmasında; esas hakkında mütalaa vermesi beklenen savcının sağlık sorunları nedeniyle izinli olması nedeniyle duruşmaya geçici olarak katılan savcı mütalaa için süre istedi. Dava, 7 Ekim’e ertelendi.

Montrö Sözleşmesi ile ilgili yaptıkları açıklama nedeniyle 'anayasal düzene karşı suç işlemek için anlaşmakla' suçlanan 103 emekli amiralin yargılandığı davanın duruşması bugün Ankara 20. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı.

Duruşmada bugün savcılık makamının esas hakkındaki mütalaasını vermesi beklenirken, davada görevli olan savcının sağlık sorunları nedeniyle izin aldığı belirtildi. Geçici olarak davaya katılan savcı esas hakkındaki mütalaa için mahkeme heyetinden süre istedi.

Savcılığın süre talebini kabul eden heyet, duruşmayı 7 Ekim’e erteledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50