banner16

Yeni baro için başvuru yapıldı: AHAB

AKP ve MHP milletvekillerinin imzasını taşıyan çoklu baro teklifinin TBMM'de kabul edilmesinin ardından Ankara Hak ve Adalet Barosu (AHAB) ” ismiyle marka isim başvurusu yapıldı. 

07 Temmuz 2020
Yeni baro için başvuru yapıldı: AHAB

CHP Mersin Milletvekili Av. Alpay Antmen, kurulması için başvurulan yeni baronun görselini sosyal medya hesabından paylaştı. “Ticaret-Hizmet” türünde isim başvurusu yapan özel baronun ismi ise “Ankara Hak ve Adalet Barosu (AHAB) olarak belirlendi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Antmen, "Türkiye, çoklu Baro teklifi Genel Kurulda geçmeden bölünmeye başladı. Daha şimdiden Başkent Ankara Barosu'nu bölmek için baro isim başvurusu yapıldı. Türkiye'nin başkentinde bile yargı ve hukuk parçalanmaya başladı! Uyuma Türkiyem" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.