banner16

Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş saldırıya uğradı

Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş, evinin önünde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. 

06 Ağustos 2022
Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş saldırıya uğradı

Alevi Vakıfları Federasyonu (AVF) İkinci Başkanı ve Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş, evinin önünde saldırıya uğradı.

Facebook hesabından açıklama yapan AVF Başkanı Haydar Baki Doğan, "Federasyonumuz 2. Başkanı, Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. Genel sağlık durumu iyi olan Selami Başkanımıza geçmiş olsun diyor, faillerin bir an evvel bulunmasını temenni ediyoruz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat sosyal medya hesabından duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Polat, "Kartal Cemevi Vakfı Başkanı sevgili Selami Sarıtaş’a yapılmış alçakça bir saldırı olduğunu ailesi ile görüşerek teyit ettim. Son derece nazik kişiliğe sahip sevgili Selami Sarıtaş’a yapılmış bu saldırıyı kınıyorum. Kendisi ile dayanışma için yanına geçiyorum" dedi. 

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, "Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Kirli ve karanlık elleri çok iyi tanıyoruz. Ancak başaramayacaklar" paylaşımında bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50