banner16

Ankara'da cemevlerine saldırıda gözaltı sayısı 3'e yükseldi

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada cemevlerine saldırıyla ilgili gözaltına alınanların sayısının 3'e çıktığı belirtildi. 

02 Ağustos 2022
Ankara'da cemevlerine saldırıda gözaltı sayısı 3'e yükseldi

Ankara'da cemevlerine yapılan saldırıya ilişkin gözaltına alınanların sayısının 3'e çıktığı açıklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada olay günü gözaltına alınan A.O.K. ile irtibatlı olduğu değerlendirilen Ç.C.B. ile B.G. adlı şahısların bugün gözaltına alındığı kaydedildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “30.07.2022 günü ilimiz Çankaya ve Mamak ilçelerinde üç ayrı cemevine yönelik gerçekleştirilen eylemlerle ilgili olarak A.O.K. isimli şüpheli aynı gün yakalanarak gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli şahısla irtibatta oldukları değerlendirilen Ç.C.B. isimli şahıs İzmir'de, B.G. isimli şahıs ise Eskişehir-Ankara karayolunda seyir halindeyken durdurulan bir araçta 01.08.2022 günü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Soruşturma çok yönlü devam etmektedir” denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50