banner16

Instagram bir özelliğinde daha değişikliğe gidiyor

 

04 Temmuz 2022
Instagram bir özelliğinde daha değişikliğe gidiyor

Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'ın platformda yayınlanan tüm videoları Reels'e çevirmenin üzerinde çalışıldığı öne sürüldü. 

Sosyal medya danışmanı Matt Navarra, tüm video gönderilerinin uygulamada Reels olarak paylaşılacağını söyleyen deneysel bir Instagram özelliği hakkında bir bildirim gösteren bir ekran görüntüsünü Twitter üzerinde paylaştı. Bu paylaşım, hesabınız herkese açıksa, herkesin videonuzu keşfedebileceği ve kendi Reels'ini oluşturmak için orijinal sesinizi kullanabileceği anlamına geliyor.

Chip dergisinin derlediği habere göre; profiliniz gizliyse yalnızca arkadaşlarınız videonuzu görebilir, ancak diğer kullanıcılar yine de Reels altında bir remiks oluşturabilir ve bunu remikslerinin bir parçası olarak indirebilir. Reels'leri remiksler için kimsenin kullanmamasını sağlamanın tek yolu, Ayarlar'daki seçeneği kapatmak veya yayınladığınız her video için devre dışı bırakmak gibi gözüküyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.