banner16

Hüseyin Baş, kendisine saldıran firari FETÖ'cüye ayar verdi: Devlet teröristle muhabbet yapmaz

"Ben tek başıma Pensilvanya’da olurum ama sen karşıma çıkabilir misin?" 

08 Haziran 2022
Hüseyin Baş, kendisine saldıran firari FETÖ'cüye ayar verdi: Devlet teröristle muhabbet yapmaz

Hakkında yakalama kararı olan firari Emre Uslu, BTP’nin haberlerinin yapılmasından rahatsız olduğunu yazdı, yanıt BTP lideri Hüseyin Baş’tan geldi.

Kapatılan Taraf gazetesinin yazarlarından olan ve pek çok kumpas davasında sanık olarak yer alan firari FETÖ’cü Emre Uslu, Bağımsız Türkiye Partisi’nin medyada haberlerinin yapılmasından duyduğu rahatsızlığı sosyal medya hesabından Baş’ın iktidarın ekonomi politikalarına yönelik eleştirisinin haberine yaptığı, “Bu Hüseyin Baş neden sürekli medyada öne çıkarılıyor? Aldığı oylar arttığı İçin mi yoksa memleket için çok kritik bir işi mi var?? Neden Anavatan veya Anadolu Partisi gibi bunun partisine benzer ıvır zıvır partiler arasında bu kişi öne çıkarılıyor? Beyaz kuvvetler?” paylaşımı ile dile getirdi.

Hüseyin Baş’tan Hodri Meydan

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ise, Emre Usluyu etiketleyerek, “Ben yarın saat 11:00’de tek başıma Pensilvanya’da olurum ama sen karşıma çıkabilir misin?” diyerek Uslu’ya meydan okudu.

Baş, ikinci paylaşımında ise “Acısı var bunların. Babam az şey etmedi…” dedi.

BTP’ye kumpas davalarının diliyle suçlama

Emre Uslu, daha sonraki tweetinde ise FETÖ’nün kumpas davalarında kullandığı bir dille BTP’yi devletin yanında olmakla suçladı.

Uslu’nun, “Oğlum senin babandan devraldığın görevin derin devlet için havlamak. Devlet nereye git havla derse, gider orada havlarsın. Benim işim de it taşlamak. İster Pensilvanya’da havla ister Kocatepe’de, isterse Beştepe’de her yerde taşlarım ben seni” şeklindeki paylaşımına yanıt ise yine Hüseyin Baş’tan geldi.

Hüseyin Baş ise Uslu’ya yanıt olarak, “Aynen Emre. Devlet teröristle muhabbet yapmaz o yüzden seninle vakit kaybetmeyeceğim. Arkadaşlar şunu hocasının sümüklerinde boğup Vatikan’a defnedin lütfen” paylaşımı yaptı.

FETÖ, Ergenekon ve Balyoz kumpas davaları sırasında da Bağımsız Türkiye Partisi ve o dönemki genel başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ı hedef alan propagandalar yapmış ve kumpas davalarına dahil edilmesi için yoğun çaba göstermişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50