banner16

Canan Kaftancıoğlu infaz işlemleri için Silivri’ye gidiyor

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, infaz işlemlerin yapılması için İstanbul Adliyesi'ne gitti. Kaftancıoğlu ve beraberindekiler, alkışlar eşliğinde adliyeye giriş yaptı. Buradaki işlemleri biten Canan Kaftancıoğlu'nun infaz işlemleri için Silivri Ceza İnfaz Kurumu'na gitmek için yola çıktığı belirtildi. 

31 Mayıs 2022
Canan Kaftancıoğlu infaz işlemleri için Silivri’ye gidiyor

Yargıtay’ın cezasını onadığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bugün İstanbul adliyesine giderek infaz için başvurdu. Kaftancıoğlu infaz işlemleri için Silivri Ceza İnfaz Kurumu’na gittiği bildirildi.

Yargıtay, Kaftancıoğlu’na beş ayrı suçtan verilen dokuz yıl sekiz ay 20 gün hapis cezasının dört yıl 11 ay 20 günlük bölümünü onamış, iki suçtan verilen dört yıl iki aylık hapis cezasını bozmuştu.

Verilen cezadan koşullu salıverilme süresi çıkarıldığında yatar süresi iki yıl beş ay 25 güne denk düşüyor.

Ceza üç yıl veya daha az süreli olduğundan yasa gereği Kaftancıoğlu hakkında denetimli serbestlik hükümlerinin uygulanması gerekiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50