banner16

Cem Yılmaz’dan konser yasağı tepkisi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz da, "Yine ortaçağdan güzel bir orta geldi. Boş kaleye gol atmama ahlakım ile susma hakkımı kullanıyorum" ifadelerini kullandı. 

27 Mayıs 2022
Cem Yılmaz’dan konser yasağı tepkisi

İlk olarak Aynur Doğan'ın Kocaeli’de 20 Mayıs'ta gerçekleşmesi planlanan konseri AK Parti'li Derince Belediyesi tarafından iptal edildi. Ardından da, Müzisyen Niyazi Koyuncu da Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin 25 Mayıs'ta Sahil Meydanı'nda düzenleyeceği etkinlikte sahne almasının AKP'li Pendik Belediyesi tarafından engellendiğini duyurdu.

Daha sonra, 19 Mayıs etkinliğinde sahne alacağının duyurulmasının ardından Apolas Lermi, iki konserinin iptal edildiğini açıkladı.

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran günü gerçekleşecek Melek Mosso konseri belediye tarafından iptal edildi. Art arda gelen konser yasakları ve iptalleri çok sayıda sanatçı ve siyasetçinin tepkisini çekti.

“YENİ YENİ İŞLER”

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, konser yasaklarına tepki gösterdi.

Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Ahlaklı Konser ! Yeni yeni işler ;) hayırlı işler. Yine ortaçağdan güzel bir orta geldi. Boş kaleye gol atmama ahlakım ile susma hakkımı kullanıyorum. Pass” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50