banner16

19 yaşındaki Asiye'yi öldüren Ümit Karakoyun yakalandı

Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında başından silahla vurularak öldürüldü. Atalay'ı öldüren kişinin Ümit Karakoyun yakalandı. 25 yaşındaki saldırganın 16 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Bununla birlikte, Atalay'ın sosyal medya hesabında 'Belki Başka Hayatta' mesajı dikkat çekti. 

05 Mayıs 2022
19 yaşındaki Asiye'yi öldüren Ümit Karakoyun yakalandı

İstanbul Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında başından vurularak öldürüldü.

Saplantılı aşık olduğu iddia edilen bir kişi dün Asiye Atalay'ın yolunu kesti. İkili arasında bir süre tartışma yaşandı. Silahını çeken saldırgan, kaçmaya çalışan Asiye Atalay'ı silahla başından vurdu. 19 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti.

Asiye Atalay'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otopsi işlemleri tamamlanan cenaze, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı. Atalay için ikindi vakti Esenler Cabir Bin Abdullah Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek.

Atalay'ın sosyal medyadaki 'Belki Başka Hayatta' yazılı paylaşımı da dikkat çekti.

SALDIRGAN YAKALANDI

Polisin yürüttüğü çalışma sonrası Atalay'ı öldüren Ümit Karakoyun yakalandı. 25 yaşındaki saldırganın 16 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Asiye Nur Atalay'ın yanında bulunan arkadaşı E.Y.'nin ifadesinde,  "Asiye ile yolda yürüyorduk. Bu sırada Ümit Karakoyun geldi. Elinde silah vardı. Asiye ile konuşmak istedi. Onlar yolda yürümeye başladı. Bu sırada Ümit K. elindeki silahı Asiye'nin çantasına koydu. Ben ayrıldım eve gittim. Daha sonra olayı duydum. Olay esnasında orada değildim" dediği öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan şüphelinin hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kaydı olduğu aktarıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50