banner16

Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada faturasını ödemediği için elektriğinin kesildiğini duyurdu. Eşinden haber geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir" dedi. 

21 Nisan 2022
Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesildi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ödemediği elektrik faturasının ardından elektriklerinin kesildiğini duyurdu. 

"Az önce eşimden haber geldi" diyen Kılıçdaroğlu, "Bugün elektriğimizi kesmişler. Buna maruz kalan milyonlar için çıktım bu yola. Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir" ifadelerini kullandı. 

Videolu paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, sürece ilişkin bu akşam saat 21.00'de açıklama yapacağını duyurdu.

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" demişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.