banner16

ABD Kongre Üyesi Keating: İmamoğlu ile ne konuştum ne de görüştüm

Ekrem İmamoğlu’nun ABD Kongre Üyesi Bill Keating ile görüştüğü yönündeki iddialara bir yalanlama daha geldi. Keating, "Başkan İmamoğlu ile ne konuştum ne de görüştüm" dedi. 

14 Nisan 2022
ABD Kongre Üyesi Keating: İmamoğlu ile ne konuştum ne de görüştüm

ABD Kongre Üyesi Bill Keating, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştüğü iddiasını yalanladı. Keating, "Başkan İmamoğlu ile ne konuştum ne de görüştüm. Herhangi bir temas olmadı ve çıkan haberlerin aksine Başkan ile kesinlikle konuşmadım" dedi.

ABD Kongre Üyesi Bill Keating de sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Keating, "Başkan İmamoğlu ile ne konuştum ne de görüştüm. 31 Mart’taki ifadelerim, Başkan’ı bir oturuma davet etmek hakkında ekibimle daha önce yaptığım bir değerlendirmeye yönelikti, ancak herhangi bir temas olmadı ve çıkan haberlerin aksine Başkan ile kesinlikle konuşmadım" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.